BUN VENIT PE SITE-UL SCOLII DE SOFERI ....


... HAPPY DRIVE LUCKY SRL CATEGORIA B
HOME TARIFE INSCRIERE ORAR CONTACT & SHOP
...................................
..............................
Certificatul medical si cel psihologic se pot obtine de la orice cabinet medical si psihologic acreditat.
In scopul prestarii serviciului de scolarizare HAPPY DRIVE LUCKY SRL are obligatia legala de a prelucra datele Dvs. personale conform cu Anexa nr. 3 la Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 733/2013, "Metodologia de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica a persoanelor in vederea obtinerii permisului de conducere" si cu Ordinul Ministerului de Interne nr. 268/2010, actualizat, privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere.

Datele vor fi transmise la Autoritatea Rutiera Romana - ARR in aplicatia informatica Registrul National al Cursantilor si vor fi trecute pe fisa de scolarizare al carei format este specificat in Ordinul Ministerului de Interne nr. 268/2010, actualizat si care constituie parte integranta a dosarului de examinare in vederea obtinerii permisului de conducere.

Conform dispozitiilor Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 733/2013 documentele aferente pregatirii teoretice si practice aflate in evidentele scolilor de conducatori auto, se vor pastra pentru o perioada de 3 ani la sediile acestora.

Datele nu vor fi utilizate in afara scopului legal in care au fost colectate.
Cu noi veti conduce fara inhibitii
@ Happy Drive Lucky SRL